CHOUCHOU er fransk for ”yndling”, og reflekterer vår visjon om å hjelpe deg med å finne en helt spesiell yndling til garderoben.

En CHOUCHOU består gjennom tidene takket være eksepsjonell kvalitet og klassisk stil.

Vi spesialiserer oss på Chanel, Hermès og Louis Vuitton, og ønsker å kunne tilby et godt utvalg, av både unike og klassiske vesker og accessories. 

Hvilken blir din CHOUCHOU?

Eco Fashion

ChouChou ble etablert som et resultat av en genuin interesse for vintage av eksklusiv kvalitet og en grønnere planet. En økende bekymring for overforbruk i fast fashion resulterte i et ønske om å bidra med endringer av forbrukerholdninger og sosiale verdier. Sentralt for oss er derfor Eco Fashion; gjenbruk og bærekraftig mote med en eksklusiv vri.

Det er bedre for både miljøet og garderoben å investere i få ting av høy kvalitet og tidløst design. Som oftest øker tingene i verdi, og er derfor bedre investeringer enn overforbruk av sesongbaserte ting av lav kvalitet.

Vi i Chou Chou har drevet videresalg av vintage internasjonalt siden 2012, og samarbeider med aktører i Frankrike, Storbritannia og Japan.

Det er bedre for både miljøet og garderoben å investere i få ting av høy kvalitet og tidløst design som kan brukes år etter år, enn overforbruk av mange sesongbaserte ting av lav kvalitet.