CHOUCHOU er fransk for ”favoritt”, og reflekterer vår visjon om å hjelpe deg med å finne en helt spesiell favoritt til garderoben.

En CHOUCHOU består gjennom tidene takket være eksepsjonell kvalitet og klassisk stil.

Vi spesialiserer oss på Chanel, Hermès og Louis Vuitton, og ønsker å kunne tilby et godt utvalg, av både unike og klassiske vesker og accessories. 

Hvilken blir din CHOUCHOU?

Eco Fashion

ChouChou ble etablert som et resultat av en genuin interesse for vintage av eksklusiv kvalitet og en grønnere planet. En økende bekymring for overforbruk i fast fashion resulterte i et ønske om å bidra med endringer av forbrukerholdninger og sosiale verdier. Sentralt for oss er derfor Eco Fashion; gjenbruk og bærekraftig mote med en eksklusiv vri.

Det er bedre for både miljøet og garderoben å investere i få ting av høy kvalitet og tidløst design. Som oftest øker tingene i verdi, og er derfor bedre investeringer enn overforbruk av sesongbaserte ting av lav kvalitet.

Vi i Chou Chou har drevet videresalg av vintage internasjonalt siden 2012, og samarbeider med aktører i Frankrike, Storbritannia og Japan.

Det er bedre for både miljøet og garderoben å investere i få ting av høy kvalitet og tidløst design som kan brukes år etter år, enn overforbruk av mange sesongbaserte ting av lav kvalitet.

Ofte Stilte Spørsmål

Do you sell overseas?
We do! Please email us at kontakt@chouchou.no and we will help you with your order.
Hva koster frakten?
Chou Chou tilbyr helt gratis frakt med forsikring og sporing innen Norge for bestillinger over 3000kr. For bestillinger med forsikring og sporing under 3000kr koster frakt 190kr.
Hvor lang leveringstid har dere?
Normalt tar det mellom 1-4 dager før du mottar bestillingen din. I perioder med stor pågang og i høytider kan leveringstiden være noe lenger.
Hvordan kan jeg betale?
Vi benytter PayPal slik at du videreføres til PayPal sine sider ved betaling. PayPal er en av verdens tryggeste betalingsløsninger og gir deg også automatisk de beste forbrukerrettighetene. Vi har også inngått bedriftsavtale med den norske tjenesten Vipps fra DNB slik at du enkelt kan vippse dersom du heller ønsker det.
Hva skjer om jeg ombestemmer meg før bestillingen er sendt?
Ta kontakt med oss så tidlig som mulig så annulerer vi bestillingen for deg. Du kan benytte kontaktskjema på denne siden.
Hva skjer om jeg ombestemmer meg etter at jeg har mottatt varen?
Du har 14 dagers angrerett på alle bestillinger i nettbutikken som gjelder fra du henter ut pakken din på postkontoret. Fyll ut angrerettskjema som du får fra oss, pakk varen godt inn med alt som fulgte med og returner pakken til oss. Vi gjør oppmerksom på at varen må være i samme stand som da du mottok den med eventuelle merkelapper på. Dersom varen ikke samsvarer med tilstanden da du mottok den vil du ikke ha anledning til å returnere varen. Ved retur dekker kjøper portokostnadene knyttet til tilbakesending så fremt at det ikke er noe galt med varen. Pakken er kjøperens ansvar frem til den er kommet frem til oss. Vi anbefaler å sende med sporing for egen sikkerhet.
Hva skjer dersom jeg ikke henter ut pakken min på postkontoret?
Dersom du ikke henter ut pakken din innen fristen vil pakken returneres til oss og du vil belastes med et gebyr på 500kr.
Hvordan vet jeg om dere har mottatt returen min?
Du mottar mail med det samme vi har behandlet din retur. Normalt blir pakken hentet med det samme den ankommer postkontoret, men i perioder med stor pågang kan behandlingstiden være noe lenger. Pengene blir returnert til kontoen du foretok bestillingen fra og vil være inne på kontoen din avhengig av bankens egne behandlingstider.
Kan jeg bytte til en annen vare?
Hvis du ønsker å bytte til en annen vare returnerer du bare bestillingen tilbake til oss sammen med angrerettskjema og får pengene tilbake. Legg så inn en ny bestilling i nettbutikken på varen du ønsker.
Jeg opplever problemer med å bestille, hvem kan jeg kontakte?
Du kan benytte kontaktskjema her, eller sende mail til kontakt@chouchou.no. Vi vil svare på din henvendelse så snart som mulig.

Kontakt oss

Lurer du på noe du ikke har funnet svar på eller ønsker å kontakte oss, kan du benytte kontaktskjema nedenfor. Alternativt kan du sende en epost til kontakt@chouchou.no så vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.