PERSONVERN

Denne personvernerklæringen gjelder for CHOU CHOU AS («https://chouchou.no/») og angir

  • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • hva vi bruker opplysningene til,
  • hvilke rettigheter du har, og
  • hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Innholdet i erklæringen kan bli endret, og endringer vil bli publisert på vår nettside. Vi vil varsle deg på e-post i tilfelle vesentlige endringer.

Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben og trekke tilbake ditt samtykke helt eller delvis. Personvernerklæring ble sist oppdatert 12.06.2021.

CHOU CHOU AS er behandlingsansvarlig, og kan kontaktes gjennom informasjonen i avsnitt Kontakt oss nedenfor.

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.

 

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder selv når du handler som gjest («gjestebruker»).

Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

I tillegg behandler vi atferdsdata som bruk av kuponger og annen statistikk basert på din interaksjon som kunde. Vi innhenter kun personopplysninger som vi anser som nødvendige for å oppfylle formålet med behandlingen og tilstreber at personopplysningene er korrekte og oppdaterte.

 

Nyhetsbrev

Du har mulighet til å melde deg på vårt NYHETSBREV/KUNDEKLUBB.

Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av NYHETSBREV/KUNDEKLUBB. Dette gjøres gjennom lenken nederst i tilsendt nyhetsbrev.

Hos CHOU CHOU AS tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Hva brukes personopplysningene til?

Opplysningene om deg registreres og brukes fordi vi ønsker å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet og de henvendelser vi gjør til deg og dine preferanser.

Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

Tilpasning gjøres ved hjelp av analyse og lagring av opplysninger du selv har oppgitt til oss i kombinasjon med f.eks. tidligere bruk av medlemstilbud.

Dette sees i sammenheng med våre segmenteringsmodeller slik at vi kan gruppere deg inn under en personprofil når vi sender ut kampanjetilbud.

Hvis du ikke samtykker til at vi benytter dine data til å tilpasse tilbud vil du kun motta generelle kampanjetilbud.

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet for å tilpasse og sende deg kampanjetilbud via e-post noen ganger i måneden.

 

Utlevering av opplysninger til tredjepart

CHOU CHOU AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Tredjepart kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for CHOU CHOU AS, slik som betaling og frakt. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil CHOU CHOU AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Personopplysninger som deles med våre samarbeidspartnere er personvernsopplysninger som samles inn i forbindelse med kjøp.

 

Oversikt over samarbeidspartnere:

  • PostNord
  • Helt Hjem
  • Posten Norge
  • Google Analytics
  • Klarna

 

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din enhet ved besøk av chouchou.no. Cookies som plasseres på din enhet kan deles inn i tre forskjellige kategorier basert bruksområde, som er beskrevet nedenfor.

1. Nødvendig

Formålet med nødvendige cookies er å kunne levere en velfungerende og god nettbutikk til deg. Dette gjør at nettbutikken husker hvilke valg du tidligere har tatt, samt hvilke varer du har lagt i handlekurven og lignende funksjonalitet.

2. Statistikk

For å kunne sørge for at vi leverer den beste brukeropplevelsen av Chouchou.no til våre besøkende, innsamler vi teknisk data som blant hvor man kommer fra, eventuelle søkeord og hvor lenge man blir værende på Chouchou.no. Det blir samlet inn IP-adresse som anonymiseres, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Sletting av cookies

Du har selv mulighet til å kontrollere hvilke cookies du tillater på din enhet, men merk at chouchou.no ikke vil fungere optimalt om ingen cookies tillates.

Om du ønsker å slette cookies på din enhet, kan du benytte Nettvett.no sin veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

 

Dine rettigheter

Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: kundeservice@chouchou.no

Postadresse: CHOU CHOU AS, Kilgata 3c, 3217 SANDEFJORD